ארוחות בוקר וצהריים לבתי ספר בראש העין


ערכים בסיסיים בהסעדת ילדים
כשנכנסו לפני זמן רב, לתחום ההסעדה לילדים. התחלנו לספק ארוחות בוקר וצהריים לבתי ספר בראש העין.
עוד לפני שיצאנו לדרך, ישבנו וחשבנו מהם הדברים הכי משמעותיים עליהם לא נתפשר בהכנת הארוחות החשובות האלה לילדים.
ערכי הבסיס שלנו להזנה נכונה של ילדים ובני נוער
טעם – שמירה על טעמים טובים שילדים אוהבים. אם נכין אוכל בריא אך לא טעים והוא יישאר בצלחת, כולם מפסידים
טריות – בחירה בחומרי גלם טריים. שימוש מינימלי במוצרים משומרים או קפואים ושילוב ירק טרי בצורה חכמה ונכונה במנות שיוצאות אליכם
ניקיון – הקפדה פרפקציוניסטית עם החמרה על נהלי הסניטציה הקיימים מרגע הכנת האוכל במטבח, אפסונו ושינועו ועד לאחר איסוף השאריות וסיום היום. הכל במטרה שבריאות ילדיכם תישמר.